Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο παρέλαβε το βραβείο του MVP OΠΑΠ της 9ης αγωνιστικής το μεσημέρι του Σαββάτου (15/11) και ευχήθηκε ο ΠΑΟΚ να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Καραϊσκάκη, όπου την Κυριακή (16/11, 19:00GR) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.
Η βράβευση του πορτογάλου άσου του Δικέφαλου έγινε στην μπουτίκ του γηπέδου της Τούμπας για χειρός της παλιάς δόξας της ομάδας, Κούλη Αποστολίδη.
"Είναι μεγάλη τιμή που με επέλεξε ο ΠΑΟΚ να δώσω αυτό το βραβείο", τόνισε ο Αποστολίδης. "Ο Κονσεϊσάο βρίσκεται σε ηλικία που μπορεί να προσφέρει πολλά. Φέτος είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Παίκτες με την προσωπικότητά του μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε παιχνίδια όπως είναι αυτό με τον Ολυμπιακό".
Από την πλευρά του, ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τόνισε: "Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Το βραβείο ανήκει στον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το πρώτο που παίρνουμε φέτος και αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την πρόοδο της ομάδας".
Οσον αφορά τις σκέψεις του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είπε: "Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από το περσινό. Είχα πόνους όλη την εβδομάδα αλλά περιμένω να αγωνιστώ. Σε κάθε περίπτωση, ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Κονσεϊσάο. Το περσινό χαμένο πέναλτι το έχω ξεχάσει.
"Το βραβείο για την ομάδα είναι να πάρει τρεις βαθμούς στο Καραϊσκάκη. Ο στόχος μας πάντως είναι ξεκάθαρος και δεν αλλάζει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Ολα τα παιχνίδια τρεις βαθμούς δίνουν άλλωστε".