Το βραβείο του Best Goal της 28ης αγωνιστικής απονεμήθηκε στον Ροζέριο Μάρτινς του Λεβαδειακού, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Το βραβείο απένειμε ο κ. Βαγγέλης Τοπολιάτης, πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας.
Μετά τη βράβευσή του ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού δήλωσε:
«Πάντα ένα βραβείο είναι ένα κίνητρο παραπάνω για έναν ποδοσφαιριστή και νομίζω και για την ψυχολογία και για μένα και για την ομάδα. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλους όσους με βοήθησαν να το πάρω και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε».
Από την πλευρά του ο κ. Τοπολιάτης δήλωσε:
«Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους φορείς και ιδιαίτερα το κανάλι, τον ΠΣΑΠ και την Super League για την πρωτοβουλία αυτή. Είναι μία πρωτοβουλία, η οποία επιβραβεύει και ενθαρρύνει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική διαδικασία μέσω του internet και του τηλεφώνου και να ευχηθώ στον Rogerio Martins τέτοιες επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του διαδρομή να συνεχιστούν. Επιτυχίες, οι οποίες είναι κατά κόρον ατομικές, αλλά οπωσδήποτε έχουν και συλλογικό χαρακτήρα από όλους τους άλλους παίκτες. Σίγουρα το αποτέλεσμα μετράει για τον Rogerio σε αυτή τη φάση και του εύχομαι να συνεχίσει τις επιτυχίες αυτές σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή».