
Το βραβείο του Best Goal Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της σεζόν 2008-09 απονεμήθηκε στον Μανόλη Παπαστεριανό του Ηρακλή. Η απονομή έγινε στην αίθουσα Τύπου του σταδίου της Μίκρας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Παγώνη Βακαλόπουλο.
Ο Μανόλης Παπαστεριανός δήλωσε μετά τη βράβευσή του: «Είμαι χαρούμενος που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Πίστευα ότι δεν θα το έπαιρνα γιατί είχε περάσει αρκετός καιρός από τότε που σημείωσα το συγκεκριμένο γκολ κόντρα στον Εργοτέλη. Ήταν μια φάση που είχα δουλέψει πολύ στις προπονήσεις και έτσι όπως μου ήρθε η μπάλα μόνο με ανάποδο ψαλίδι μπορούσα να σκοράρω».
Από την μεριά του ο Παγώνης Βακαλόπουλος υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος που βραβεύω τον Μανόλη, τον οποίο είχα και στην ομάδα νέων του Ηρακλή. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι, να είναι τυχερός, γιατί στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και η τύχη. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια λαμπρή καριέρα».