Ο Λεονάρντο Περέιρα της ΑΕΚ παρέλαβε το βραβείο ΜVP ΟΠΑΠ της 20ης αγωνιστικής για την απόδοσή του στο παιχνίδι Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ 0-2, στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Σουπερ Λιγκ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η βράβευση έγινε από τον εκ των χορηγών της ΑΕΚ κ. Χρόνη Ιερόπουλο (ιδ. "Κομπολογάδικο") στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα.
Κατά την παραλαβή του βραβείου ο Βραζιλιάνος δήλωσε:
¨Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε τη δυνατότητα να πάρω αυτο το βραβείο. Θέλω να το μοιραστώ με τους συμπαικτες και την οικογένειά μου που ειναι πάντα δίπλα μου. Είχα την ευκαιρία μετά από καιρό να παίξω, να βάλω ένα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Όμως, το πιο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Κάθε μέρα δουλεύω όλο και πιο δυνατά για να με εμπιστευτεί ο προπόνητής μου, όμως αυτός ειναι που θα αποφασίσει πότε θα παίξω. Εγώ είμαι πάντα εδώ για να βοηθήσω την ΑΕΚ".
Σχετικά με το ότι σκοράρει για δεύτερη φορά κόντρα στους Ακρίτες, είπε: "Η Ξάνθη μου φέρνει τύχη σαν ομάδα. Τύχη, όμως, μου φέρνει και ο Αρης στον οποίο έχω βάλει επίσης πολλά γκολ. Ελπίζω να παίξω και αύριο αλλά ο προπονητής είναι εκείνος που θα αποφασίσει".
Τέλος, για το αν είναι οι παίκτες κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια κόντρα στον ΠΑΟ, σχολίασε: "Ο προπονητής ξέρει καλά ποιοι παίκτες ειναί οι κουρασμένοι και ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν. Αυτός ξέρεις και αυτός θα αποφασίσει. Ωστόσο, το γκολ του Μίτσελ στο 98` έδιωξε την κούραση και το άγχος από πάνω μας και τελικά πήραμε την πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη και δύσκολή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ στις 2 Μαρτίου αλλά πριν απο αυτό το παιχνίδι έχουμε να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το ιδιό καλά στο πρωτάθλημα και να πάρουμε το Κύπελλο".