Το βραβείο του Best Goal ΟΠΑΠ της 12ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Πέμπτη (03/12) στον Εντουάρντο Μπρίτο του Ατρόμητου, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε στο γήπεδο του Περιστερίου, από τον Δήμαρχο του Δήμου, Ανδρέα Παχατουρίδη.
Ο Μπρίτο, ο οποίος βραβεύτηκε για το γκολ που σημείωσε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1, 29/11), τόνισε μετά την βράβευση του: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε, είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα όμορφο γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει τη νίκη. Ελπίζω να μην σταματήσω να πετυχαίνω τέτοια ωραία γκολ σαν και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για να βοηθήσω παράλληλα την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".
Ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, που βράβευσε τον ποδοσφαιριστή, δήλωσε: "Το καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ που πέτυχε ο Μπρίτο, είναι από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα υπάρξει και συνέχεια, όπως επίσης είμαι σίγουρος ότι η συγκομιδή του Ατρόμητου σε πολύ λίγο καιρό, θα είναι τέτοια που θα μας κάνει υπερήφανους".