Tο βραβείο του MVP ΟΠΑΠ της 6ης αγωνιστικής απονεμήθηκε την Τετάρτη (4/11) στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο του ΠΑΣ Γιάννινα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Superleague και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Η απονομή έγινε στις εγκαταστάσεις του κοινωνικού ιδρύματος ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. από τον 30χρονο Βασίλη Εξάρχου, ο οποίος είναι Πανελληνιονίκης & Παγκόσμιος πρωταθλητής Α.Μ.Ε.Α. σε κωπηλασία και στίβο.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος βραβεύτηκε για την απόδοσή του στην αναμέτρηση με την Καβάλα (ΠΑΣ Γιάννινα - Καβάλα 2-1, 3/10). Τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της αντιπροσωπείας της ομάδας υποδέχτηκε η πρόεδρος του Ιδρύματος Νατάσα Μπέγκα.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των Ιωαννίνων υπέγραψαν αυτόγραφα στα παιδιά, μοίρασαν αναμνηστικά δώρα και δώρισαν μια φανέλα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου την οποία είχαν υπογράψει όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου.