Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 13ης και 14ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Αποφάσεις 13ης Αγωνιστικής
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : Συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ι.Μαντζουράκης (Προπονητής) : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά του προπονητή Μαντζουράκη : Απαλλάσσονται για την β΄πράξη και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ χρηματική ποινή χιλίων ευρώ για την α΄πράξη.
Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ :Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.
Ε) ΠΑΕ Λάρισα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : Απαλλάσσεται.
ΣΤ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : Απαλλάσσεται
Αποφάσεις 14ης Αγωνιστικής
Α) ΠΑΕ Εργοτέλης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της ΠΑΕ ΟΦΗ καθότι η εγκαλουμένη φέρει την ευθύνη για την συμπεριφορά των οπαδών λόγω μη διαθέσεως εισιτηριών του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα : ποινή επίπληξης.
Β) ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : ποινή επίπληξης.
Γ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ:Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : Συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ για τις α΄,β, και γ΄πράξεις.
Δ) ΠΑΕ Λάρισα : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : Συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ για τις α΄,β΄,γ΄και δ΄πράξεις.
Ε) ΠΑΕ AΡΗΣ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : Απαλλάσσει για τις πράξεις α΄και β΄ και επιβάλλει την συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων οκτακοσίων ευρώ για τις γ΄, δ΄και ε΄πράξεις.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.
ΠΑΕ Πανιώνιος : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
* Οι υποθέσεις ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ Ηρακλής (14η Αγωνιστική) και ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναβάλλονται για την νέα δικάσιμο.